Retete internationale, retete romanesti, retete fusion, salate, gustari, usor de facut, food
9 sept. 2010
frigarui de pui
piept de pui
slanina (daca se poate sa aiba si un pic de carne)
ceapa daca se poate rosie
rosii cherry
ardei gras rosu, verde
piper
sare
Mod de preparare: Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.
Slanina se taie feliute subtiri.
Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.
Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.
Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , slanina si carne si apoi se repeta pina la umplerea tepusei, virful tepusei tot ceapa este .
Se sareaza si se pipereaza.
Se coc la gratar cam 30 de minute, sa fie rumenenite toate, sint o bunatate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu